Selecteer een pagina

Verbinding houden tijdens coronacrisis.

Ook tijdens de coronacrisis blijven we voor u klaar staan. Juist nu is verbinding houden hard nodig. Als inwoners samen kunnen we veel aan. Door meer naar elkaar om te kijken, met een kaartje, belletje of te helpen met bijvoorbeeld de boodschappen of een klusje. En belangrijk, door een seintje te geven als het niet goed dreigt te gaan. Dat kan bij Welzijn MensenWerk.

De medewerkers van Welzijn MensenWerk ondersteunen en denken graag mee bij vragen, problemen en ideeën op het gebied van onderwijs, opvoeding, werk, gezondheid, wonen, ontmoeting, bewegen, zingeving, cultuur en veiligheid. Tijdens de lockdownperiode zijn wij op afspraak geopend, in onze aangepaste gespreksruimten bij u in de buurt.

Vanaf 22 maart gaan de wijkcentra Oosterboer, De Koeberg, De Poele en De Plataan weer open voor besloten koffiegroepen (geen inloop), het geheugensteunpunt en de senioren huiskamer. Let op, deze groepen zijn alleen op uitnodiging.

Wilt u zich aanmelden voor een groep of meer informatie, kijk dan op de pagina of de website van de betreffende accommodatie.

In al onze accommodaties geldt dat u bij het betreden van de ruimte een mondkapje draagt en de handen desinfecteert. Houdt 1.5 meter afstand. Bij toiletgang max. 1 persoon per keer en geldt opnieuw de desinfectieplicht voor handen.

We blijven bereikbaar en helpen u graag wanneer:

  • een vraag heeft over het coronavirus of iets anders
  • zich zorgen maakt over uzelf, uw partner, kind, buren of een ander
  • het moeilijk vindt om hulp te vragen
  • behoefte heeft aan een gesprek
  • een initiatief wil melden of concrete hulp wil aanbieden

 

Contact met sociaal werkers

We zijn er voor alle inwoners van Meppel en Westerveld, ook als u mantelzorger of vrijwilliger bent. En we zijn er voor jongeren, of hun ouders of verzorgers, in Zwartewaterland. Onze sociaal werkers spreken u graag om te bekijken hoe we iets kunnen betekenen. We verzamelen alle vragen en volgen de lokale initiatieven en het aanbod om anderen te helpen.


We zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via 085-2731444 of via info@welzijnmw.nl.

 


Klik hier voor meer nieuws in de gemeente MeppelKlik hier voor meer nieuws in de gemeente WesterveldKlik hier voor meer nieuws in de gemeente Zwartewaterland