Selecteer een pagina

Vacature: Coördinator Buurtbemiddeling (20 uur per week)

Word jij enthousiast van het coachen van onze vrijwillige en zeer zelfstandige buurtbemiddelaars, ben jij een ster in organiseren en heb je affiniteit met conflictbemiddeling? Dan hebben wij een hele leuke functie!

Als Coördinator Buurtbemiddeling ben je verantwoordelijk voor de succesvolle bemiddeling door vrijwilligers bij vraagstukken en problemen tussen buren. Je werkt met gemotiveerde en specifiek getrainde vrijwilligers, die je coacht en faciliteert in hun werk als buurtbemiddelaar. Daarnaast ontwikkel je de expertise om de juiste inschatting te maken wanneer een aanmelding geschikt is voor buurtbemiddeling en weet je de meerwaarde hiervan onder de aandacht te houden bij verwijzers, beleidsmakers en beslissers. Je bouwt een krachtig netwerk op in de gemeenten Meppel en Westerveld en versterkt actief het product buurtbemiddeling in de wijken en dorpen.

Stuur je motivatie en cv voor 9 juni 2024 naar Hellen Batterink via PO@welzijnmw.nl. Voor vragen, neem contact op met Werner Hoff via 06-10537628.

Meer lezen? Bekijk hier de vacature.