Selecteer een pagina

Vacature Office Medewerker

Jij bent een échte duizendpoot met organisatorische vaardigheden. Als allround office medewerker denk jij in oplossingen, neem je initiatief en werk je resultaatgericht. Jij weet hoe belangrijk overzicht is: Je werkt planmatig en gestructureerd. Jou maken ze niet gek! Met jouw scherpe oog voor kwaliteit en een servicegerichte instelling zorg jij ervoor dat alle ondersteunende werkzaamheden goed geregeld zijn.

Zie jij het als een uitdaging om op administratief, secretarieel en facilitair gebied de zaken goed op orde te hebben? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren

Office Medewerker
20 uur per week

Welzijn MensenWerk (WMW) is een welzijnsorganisatie die zich inzet om alle mensen mee te laten doen. In een samenleving die steeds meer en sneller verandert, kan niet iedereen op eigen kracht meedoen. WMW activeert en ondersteunt mensen door ze te verbinden met elkaar en met oplossingen. Waar mogelijk met eigen middelen en binnen het eigen netwerk. Waar nodig met andere informele en professionele organisaties.

 Wat ga jij als duizendpoot doen binnen onze organisatie?

  • Secretariële/administratieve werkzaamheden, zoals telefoon aannemen, voorbereiden vergaderingen, notuleren, agendabeheer, organiseren van bijeenkomsten, overzichten bijhouden, verzorgen uitgaande post, contracten etc.
  • Facilitaire werkzaamheden, zoals o.a. voorraadbeheer en aanspreekpunt voor ICT gerelateerde vragen om deze vervolgens uit te zetten bij het externe ICT bedrijf.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een enthousiaste gedreven en integere collega die zich als een vis in het water voelt in een functie waarin geen dag hetzelfde is. Je bent bereid om buiten de grenzen van je eigen functie te kijken. Wij voelen ons namelijk met elkaar verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Een collegiale instelling staat bij ons hoog in het vaandel. Naast kennis en vaardigheden zijn flexibiliteit en stressbestendigheid belangrijke persoonskenmerken voor deze functie, je hebt veel ballen hoog te houden! Verder:

  • Heb je minimaal een afgeronde MBO-opleiding bijvoorbeeld richting secretarieel, administratief of managementassistent.
  • Heb je kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten, met name Microsoft Office.
  • Heb je een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Heb je zowel mondeling als schriftelijk uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Ben je goed thuis in timemanagement.

Wat kun je van ons verwachten
Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk contract voor de duur van een jaar met de intentie van een langdurige samenwerking en inschaling volgens salarisschaal 5 van de CAO Sociaal Werk. Wij bieden een baan met flexibele werktijden (werktijden bepaal je in overleg met je naaste collega’s) en de mogelijkheid om thuis te werken.

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 24 oktober 2022 naar PO@welzijnmw.nl onder vermelding van vacature Office Medewerker.
de sollicitatiegesprekken zijn als volgt gepland: 1e gesprek dinsdagmiddag 25 oktober, 2e gesprek woensdagochtend 26 oktober

Wil je graag meer weten over deze vacature of heb je specifieke vragen, neem dan contact op met Eric Boers (manager facilitaire diensten), bereikbaar via telefoonnummer 06- 20065395.