Selecteer een pagina
In Geeuwenbrug is De Gowe de ontmoetingsplek waar ideeën tot leven komen.

                                                                                                                                                                                                                                                          

De Gowe

In Zuidwest-Drenthe zet Welzijn MensenWerk zich in om mensen, jong en oud, een betekenisvol leven te geven. Onze sociaal werkers en onze dorpshuizen in Westerveld zijn er voor de bewoners. In Geeuwenbrug is de Gowe de ontmoetingsplek waar ideeën tot leven komen. Je kunt er terecht voor een hapje en drankje, ontmoeting en ontspanning, kunst- en cultuuractiviteiten of het huren van een ruimte voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Iedereen doet mee
De Gowe ondersteunt inwoners die een duwtje in de rug nodig hebben. Het is een laagdrempelige plek waar inwoners gestimuleerd worden mee te doen aan activiteiten, hun talenten kunnen ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven.

Wijken en dorpen leefbaar
De Gowe bevordert de leefbaarheid in het dorp. Het is een toegankelijke plek waar iedereen zich actief inzet, betrokken is en elkaar ontmoet.

Vrijwilligers aan zet
De Gowe is de plek waar deskundige vrijwilligers en samenwerkende professionals ondersteuning bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Zo wordt de leefbaarheid en het meedoen in het dorp bevorderd.

Verbetert Welzijn
Voor een betekenisvol leven

Tolweg 1
7991 TD Geeuwenbrug

  085 273 14 36

Eric Boers

Manager Facilitaire Diensten

Contactformulier