Selecteer een pagina
In Uffelte is De Vlasbarg'n de ontmoetingsplek waar ideeën tot leven komen.

                                                                                                                                                                                                                                                          ;              

De Vlasbarg’n

In Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel zet Welzijn MensenWerk zich in om mensen, jong en oud, een betekenisvol leven te geven. Onze sociaal werkers en onze dorpshuizen in Westerveld zijn er voor de bewoners. In Uffelte is De Vlasbarg’n de ontmoetingsplek waar ideeën tot leven komen. Je kunt er terecht voor een hapje en drankje, ontmoeting en ontspanning, sport en bewegen, educatie, informatie en advies, kunst- en cultuuractiviteiten of het huren van een ruimte voor vergaderingen en bijeenkomsten. Zoekt u een vergaderruimte? Informeer naar de mogelijkheden die dorpshuis De Vlasbarg’n u biedt.

Iedereen doet mee
De Vlasbarg’n ondersteunt inwoners die een duwtje in de rug nodig hebben. Het is een laagdrempelige plek waar inwoners gestimuleerd worden mee te doen aan activiteiten, hun talenten kunnen ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven.

Wijken en dorpen leefbaar
De Vlasbarg’n bevordert de leefbaarheid in het dorp. Het is een toegankelijke plek waar iedereen zich actief inzet, betrokken is en elkaar ontmoet.

Vrijwilligers aan zet
De Vlasbarg’n is de plek waar deskundige vrijwilligers en samenwerkende professionals ondersteuning bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Zo wordt de leefbaarheid en het meedoen in het dorp bevorderd.

Verbetert Welzijn
Voor een betekenisvol leven

activiteitenkrant de vlasbargn 2024

 

Vijverlaan 2
7975 BX Uffelte

  085 273 14 31

Miranda Mulder

Beheerder de Vlasbarg'n

Eric Boers

Manager Facilitaire Diensten

Contactformulier