Selecteer een pagina

Informatie en Advies

Elke inwoner van Westerveld heeft soms vragen, waar hij of zij niet direct zelf uitkomt. Je kunt natuurlijk naar de buren of een familielid gaan, of naar de vakbond of ouderenbond. Ook is het mogelijk om je vraag of idee eens te bespreken met een vrijwilliger of professional.

Voorbeelden van vragen: u heeft behoefte aan een vervoersmaatje, iemand die voor je de boodschappen kan doen, de klus in de tuin lukt niet meer. Of u heeft uitleg nodig over een moeilijke brief, u heeft hulp nodig bij het invullen van een formulier; denk aan belastingen of sociale voorzieningen. Soms is hulp bij het opstellen van een bezwaar nodig. Of u heeft behoefte aan iemand om een praatje mee te maken.

  • In De Veldkei in Havelte kunt u elke maandag tussen 9.30 en 11.00 uur terecht bij Team Westerveld.  Meer informatie is te verkrijgen via telefoon 085 273 1427 of e-mail info@westerveldvoorelkaar.nl
  • Inwoners van Vledder en omgeving kunnen terecht bij Stichting Naobuur in de Bibliotheek in Vledder. Meer informatie is te verkrijgen via telefoon 0521 769 048 of via www.naobuur.nl.
  • In Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord kunt u op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur terecht bij de wijkagent en de dorpsverbinder van Welzijn MensenWerk.
  • Gebruikers van de Kledingbank of inwoners van Dwingeloo en omgeving kunnen ook informatie vragen bij de Kledingbank in dorpshuis Over Entinghe. Telefoon 06 2285 6227 of www.kledingbankwesterveld.nl.

De hulp is kortdurend. Meestal is er één contactmoment per vraag, soms twee. Is er meer ondersteuning nodig, dan kan worden verwezen naar de juiste persoon of organisatie.

Neem voor meer informatie contact op met Welzijn MensenWerk via telefoonnummer 085 273 1444 of via info@welzijnmw.nl.