Selecteer een pagina
In Nijeveen is De Schalle de ontmoetingsplek waar ideeën tot leven komen.

                                                                                                                                                                                                                                                          

De Schalle

In Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel zet Welzijn MensenWerk zich in om mensen, jong en oud, een betekenisvol leven te geven. Onze sociaal werkers en onze dorpshuizen in Meppel en Westerveld zijn er voor de bewoners. In Nijeveen is De Schalle de ontmoetingsplek waar ideeën tot leven komen. Je kunt er terecht voor een hapje en drankje, ontmoeting en ontspanning, sport en bewegen, educatie, informatie en advies, kunst- en cultuuractiviteiten of het huren van een ruimte voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Iedereen doet mee
De Schalle ondersteunt inwoners die een duwtje in de rug nodig hebben. Het is een laagdrempelige plek waar inwoners gestimuleerd worden mee te doen aan activiteiten, hun talenten kunnen ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven.

Wijken en dorpen leefbaar
De Schalle bevordert de leefbaarheid in het dorp. Het is een toegankelijke plek waar iedereen zich actief inzet, betrokken is en elkaar ontmoet.

Vrijwilligers aan zet
De Schalle is de plek waar deskundige vrijwilligers en samenwerkende professionals ondersteuning bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Zo wordt de leefbaarheid en het meedoen in het dorp bevorderd.

Verbetert Welzijn
Voor een betekenisvol leven

 

Nieuweweg 27
7948 AA Nijeveen

   085 273 1435

Jeannet Altena

Beheerder

Eric Boers

Manager Facilitaire Diensten

Contactformulier