Selecteer een pagina
In Havelte is De Veldkei de ontmoetingsplek waar ideeën tot leven komen.

                                                                                                                                                                                                                                                          

De Veldkei


In Zuidwest-Drenthe zet Welzijn MensenWerk zich in om mensen, jong en oud, een betekenisvol leven te geven. Onze sociaal werkers en onze dorpshuizen in Westerveld zijn er voor de bewoners. In Havelte is De Veldkei de ontmoetingsplek waar ideeën tot leven komen. Je kunt er terecht voor een hapje en drankje, ontmoeting en ontspanning, sport en bewegen, educatie, informatie en advies, kunst- en cultuuractiviteiten of het huren van een ruimte voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Iedereen doet mee
De Veldkei ondersteunt inwoners die een duwtje in de rug nodig hebben. Het is een laagdrempelige plek waar inwoners gestimuleerd worden mee te doen aan activiteiten, hun talenten kunnen ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven.

Wijken en dorpen leefbaar
De Veldkei bevordert de leefbaarheid in het dorp. Het is een toegankelijke plek waar iedereen zich actief inzet, betrokken is en elkaar ontmoet.

Vrijwilligers aan zet
De Veldkei is de plek waar deskundige vrijwilligers en samenwerkende professionals ondersteuning bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Zo wordt de leefbaarheid en het meedoen in het dorp bevorderd.

Verbetert Welzijn
Voor een betekenisvol leven

 

Veldkamp 77
7971 BX Havelte

  085 273 14 30

Alie Doeven

Beheerder

Alice Veen

Beheerder

Diana Struik

Assistent beheerder

Eric Boers

Manager Facilitaire Diensten

Contactformulier