Selecteer een pagina

De VoorzieningenWijzer© Meppel

Regelingen zijn soms ingewikkeld. Medewerkers van De VoorzieningenWijzer hebben kennis over meerdere financiële onderwerpen. In een persoonlijk gesprek laten wij u zien hoe u kunt besparen op enkele uitgaven en welke regelingen u kunt aanvragen bij de Belastingdienst en bij de gemeente Meppel.

Er wordt gekeken naar:

  • de minimaregelingen van de gemeente Meppel;
  • uw energieleverancier:
  • uw zorgverzekering;
  • de toeslagen (huur, zorg, kinderopvang);
  • de aangifte inkomstenbelasting;

Deelname aan de VoorzieningenWijzer is bedoeld voor inwoners van de gemeente Meppel die zich zorgen maken over hun uitgaven. De besparing verschilt per huishouden. Bij eerdere resultaten was de gemiddelde besparing ruim € 500,-. Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname.Het gesprek doen we gewoon bij u thuis, zodat u er niet op uit hoeft.

Mocht uw contactpersoon van Woonconcept, de gemeente of een andere organisatie merken dat u baat kan hebben bij VoorzieningenWijzer, dan zullen zij met u overleggen of u aangemeld wil worden. U mag ook uzelf aanmelden.

 

Contact of meer informatie
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een afspraak met een van onze medewerkers?

Neem dan direct contact op De VoorzieningenWijzer bij Welzijn MensenWerk via e-mail: voorzieningenwijzer@welzijnmw.nl
 of telefonisch op 085 273 1444 (keuze 1).

Kijkt u liever zelf waarvoor u in aanmerking komt? De VoorzieningenWijzer is ook als onlinemodule beschikbaar om zelf in te vullen: www.datgeldtvoormij.nl/organisatie/meppel