Selecteer een pagina

De Huiskamer, plek voor ontmoeting en activiteiten voor ouderen

Voor ouderen die behoefte hebben om anderen te ontmoeten, biedt Welzijn MensenWerk De Huiskamer, laagdrempelig en dichtbij huis. Zo ook elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur in De Plataan in Meppel.

De opvang is er voor ouderen om er even uit te zijn, maar kan daarnaast een familielid of mantelzorger ontlasten. Er is geen indicatie voor nodig zoals bij dagbesteding.

Naast een kopje koffie is er altijd een activiteit, bijvoorbeeld een spel, een quiz of creatieve invulling. Daarna sluiten we af met een gezamenlijke lunch. De eigen bijdrage is € 4,50 per keer.

Aanmelden kan via Welzijn MensenWerk, de thuiszorgorganisatie of de huisarts. Gelijk bij De Plataan naar binnen lopen om een keer sfeer te proeven kan ook. De locatie is goed toegankelijk voor rollator- en rolstoelgebruikers.

Belangstelling? Kom een keer vrijblijvend langs in De Plataan. Voor meer informatie kan je contact opnemen met sociaal werker Henk Timmer via h.timmer@welzijnmw.nl of het algemene telefoonnummer van Welzijn MensenWerk: 085-2731444.

‘’Het is hier altijd gezellig en er zijn veel activiteiten. We letten hier op elkaar en we zorgen voor elkaar.’’