Selecteer een pagina

Een nieuwe beheerder bij de Vlasbarg’n: Miranda Mulder

De Vlasbarg’n is een belangrijk onderdeel van het dorpsleven in Uffelte. Daarom is de beheerder van het gebouw een belangrijke functie voor het dorp.
De Vlasbarg’n is blij dat er een nieuwe beheerder is gevonden. Veel dorpsbewoners kennen Miranda al. Vanaf 9 oktober is ze gestart als sociaal cultureel werker met beheerstaken voor het dorpshuis.
 
Miranda: ”Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van het dorp. Mijn motivatie is het behoud van het dorpshuis. Als sociaal cultureel werker / beheerder kan ik hier veel in betekenen door op een laagdrempelige manier mensen te laten ontmoeten en activiteiten te organiseren voor jong en oud.’
De Vlasbarg’n is er niet alleen vóór de inwoners van Uffelte, maar is ook van de inwoners. Ik heb altijd veel samengewerkt met netwerkpartners. Door kennen en gekend te worden, sta je sneller in verbinding en kun je meer met elkaar bereiken. Verder ben ik een sociaal persoon en hou van een praktische aanpak. Ik krijg energie in het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande projecten.
Ik hoop iedereen snel te ontmoeten en kijk uit naar een mooie samenwerking.
 
Ik ben telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-19616378 of 085-2731431.”
 
Op de Facebookpagina van de Vlasbarg’n vind je nieuws en activiteiten.
Kom vooral een keertje langs bij De Vlasbarg’n!