Selecteer een pagina

Terugblik: inwoners van de Oosterboer op tulpentour

Afgelopen woensdag is er een bus vol inwoners van de Oosterboer op tour geweest langs de tulpenroute! Zo’n 60 wijkbewoners hebben de tulpenvelden in de Noordoostpolder bewonderd en sloten af met een kopje koffie/thee en een tulpengebakje in Schokland. Hier kon men ook het winkeltje en het museum bezichtigen.

Albert Heijn Elzinga heeft flesjes drinken en fruit gesponsord voor alle deelnemers, hartelijk dank daarvoor!  En grote dank aan Boerhof Reizen (Reisbureau en Touringcarbedrijf) zij verzorgde het vervoer.

Dit uitje is ontstaan vanuit de Werkgroep Activiteiten in de Oosterboer. Dit is een groepje inwoners die activiteiten organiseren voor de wijk naar behoefte. De opbouwwerker in de wijk ondersteund deze groep. Dit is de eerste activiteit die deze werkgroep heeft georganiseerd, met een mooi resultaat; een bus vol en veel lovende reacties. Op naar de volgende activiteit!

Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen aan deze werkgroep en leuke dingen te realiseren voor wijkbewoners? Je bent van harte welkom om mee te denken! Mail naar wijkpuntoosterboer@welzijnmw.nl