Selecteer een pagina

Belastinghulp

Inwoners van de gemeente Westerveld met een minimuminkomen kunnen gratis hulp krijgen bij het invullen van belastingformulieren. Heeft u een bericht ontvangen van de Belastingdienst om verplicht aangifte te doen? Of heeft u kosten gemaakt, met name in de zorg, die u niet vergoed heeft gekregen? Maakt u gebruik van toeslagen? Dan is het verstandig om een aangifte te doen. Een team van ervaren en deskundige vrijwilligers biedt u belastinghulp.

Voorwaarden
Hulp wordt geboden aan mensen met een bruto jaarinkomen beneden 120% van de bijstandsnorm. Voor een alleenstaande is dat € 18.000,- , en voor  een gehuwde € 24.000,- . De vermogensgrenzen zijn voor een alleenstaande € 6.020,-, voor een alleenstaande ouder of gehuwden € 12.040,-.

De aangifte moet vóór 1 mei bij de Belastingdienst zijn. Als dit niet lukt, dan moet er voor 1 mei uitstel aangevraagd worden bij de Belastingdienst, telefoon 0800-0543, keuze 3, “BSN”, #.

Afspraak maken
Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Welzijn MensenWerk via het Team Westerveld voor Elkaar , bereikbaar op maandagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur onder telefoonnummer 085- 2731427 of e-mail cmwesterveld@welzijnmw.nl.